Wie zijn wij?

Odette van den Hoven

Ik ben logopediste en coach van de logopedie- en coachingspraktijk MeerInZicht in Zoetermeer Meerzicht.
Ik ben opgeleid in zes basisvakken: gehoor, stem, taal, stotteren, afasie en mondproblemen.
Hiermee behandel ik mensen van alle leeftijden, maar vooral op het gebied van afwijkende mondgewoonten, slikproblemen, taalontwikkelingsstoornissen en neurologische aandoeningen.
De laatste jaren werk ik vaak met kinderen die een afwijkend leergedrag hebben en daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan in verpleeghuizen, ziekenhuizen en in het onderwijs.

Odette werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00u tot 18.30u.

Salma el-Kandoussi

Foto en tekst volgen.
Salma werkt op dinsdag en donderdag.

Anne Mol

Ik heb mijn vierdejaars stage van september tot april 2022 met plezier en succes bij logopediepraktijk MeerInZicht afgerond. U kunt mij tegenkomen tijdens het uitvoeren van ondersteunende logopedische werkzaamheden onder toezicht van Odette.
Momenteel ben ik bezig met de afrondingsfase van mijn eindonderzoek; binnenkort verwacht ik mijn HBO logopedie diploma te ontvangen en met verschillende logopedische hulpvragen aan de slag te kunnen gaan!

Sanne Boeree

Ik ben stagiaire bij logopediepraktijk MeerInZicht. Ik ben derdejaars student aan de Hogeschool Rotterdam.
Naast mijn opleiding vind je mij op de tennisbaan of gymzaal om te tafeltennissen.
Het leukste aan het vak logopedie vind ik de verschillende problematieken waar je als logopedist mee te maken krijgt. Het is erg gevarieerd en afwisselend werk. Persoonlijke aandacht voor de behoeften en mogelijkheden van de cliënt vind ik erg belangrijk.
Het gevoel dat je iets kunt betekenen voor mensen, en ze baat hebben bij de behandeling, bevestigt voor mij de toegevoegde waarde van de logopedist.

Maar wat belangrijk is…….: Wij hebben er altijd heel veel zin in!

Maak een afspraak op 06 1930 0364 of info@logopediemeerinzicht.nl 

U kunt terecht op:
Maandag van 09.00h tot 17.30h en op
Woensdagmiddag van 13.00h tot 17.00h